Irma Dorst

Mijn naam is Irma Dorst, getrouwd en moeder van vier kinderen. God heeft mij laten gaan door de duisternis veroorzaakt door trauma’s en afwijzing. Ik wilde niet meer leven maar God greep in. Die app van een vriendin was geen toeval...

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022

Hij is altijd al bij mij geweest maar ik dacht het alleen te moeten doen net als vroeger. Ik werd geraakt door de dienst over vergeving. Ik dacht: ja hoor lekker makkelijk, jij weet niet…..ik werd er boos van.

Na de dienst ben ik naar iemand van het Ministryteam van Mozaiek gegaan. Ik vertelde dat ik niet kan vergeven, dat ik zoveel pijn heb en dat ik het niet meer alleen kan. Zij zag me en vertelde dat ik al mijn pijn en last waaronder ik al die jaren gebukt ging en dat mij zo ziek maakte, bij het kruis kan brengen. Ook alle destructieve gedachten richting mezelf, de haat en boosheid en doodsangst, alle leugens dat ik niet goed genoeg ben en ook dat ik niet kán vergeven.

Er viel een last van me af! Ik ging dezelfde week naar de Alpha cursus.

Ik ben een nieuwe Irma, gevuld door de Heilige Geest. Ik loop over van liefde voor de mensen in plaats van angst te hebben. Vergeven was onmogelijk. Ik kan nu zelfs zeggen dat ik denk dat ik kan vergeven.

Mijn verleden is er nog wel maar vanaf vandaag heeft het niet meer de overhand. Van overleven mag ik gaan leven, samen met Jezus mijn liefde volle Vader!

Ik kan niet wachten!