Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek010 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek010!

Nieuwsbrief
Mozaiek010 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Ian van Ochten

Mijn naam is Ian van Ochten, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Spijkenisse. Ik woon nog thuis bij mijn vader, moeder, broertje en onze hond. Ik ben zeer recent gestopt met mijn opleiding en ben nu vooral op zoek naar wat ik wil doen de rest van mijn leven.

Christian Verhoeven

Mijn naam is Christian, 32 jaar oud. Als kind gedoopt in een traditionele kerk wat ik zeker niet afkeur maar ik ook weinig bij voel. Vanaf mijn jonge jaren last van concentratie en gedragsproblemen en allerlei behandelingen, medicijnen en labels gekregen.

Justine Verhagen

Ik ben Justine en ik ben 28 jaar. Ik ben niet christelijk opgevoed maar had wel altijd nieuwsgierigheid naar God en geloof. Ik heb momenten van eenzaamheid gekend waarin ik hoopte dat er een God was die me hoorde.

Jeannette van Namen

Mijn naam is Jeannette, ik ben getrouwd met Steph en we hebben 5 kinderen. Ik geloof dat Jezus voor mij stierf. Ik geloof dat ik met Hem opsta in een nieuw leven.

Niek Kelderman

Mijn naam is Niek en ik heb besloten om me volwassen te laten dopen op 3 juli a.s. door onderdompeling. Feit is dat ik tot 6 jaar geleden alles op de rit had, zowel huisje als boompje en beestje en niets meer te wensen over.

Lara Idsinga

Hi! Ik ben Lara Idsinga en ik ben 20 jaar. Ik woon nog thuis, samen met mijn ouders en 2 broers. Ik laat mij dopen, omdat ik Jezus wil volgen. God heeft mij laten zien wat liefde is en dat ik heel veel liefde heb om uit te delen.

Irma Dorst

Mijn naam is Irma Dorst, getrouwd en moeder van vier kinderen. God heeft mij laten gaan door de duisternis veroorzaakt door trauma’s en afwijzing. Ik wilde niet meer leven maar God greep in. Die app van een vriendin was geen toeval...

Robbert den Boef

Mijn naam is Robbert (45 jaar) en ik ben christelijk opgevoed. Mijn ouders hebben mij als kind laten dopen en daar ben ik ze nog steeds erg dankbaar voor.

Wouter Algera

Ik ben Wouter en volg een mbo-opleiding. De afgelopen jaren heb ik veel naar pornografie gekeken. En door alle keren dat het fout is gegaan, geloof ik dat ik God nodig heb en ik het niet alleen kan.
Naar het archief
1 2 3