Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek010 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek010!

Nieuwsbrief
Mozaiek010 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Evi Relou
Ik ben vroeger wel naar een Christelijke basisschool en middelbare school gegaan, maar mijn ouders zijn verder niet christelijk. Dus ik heb niet echt een christelijke achtergrond.
Lotte Ruitenberg
Ik ben christelijk opgevoed en 18 jaar lang naar dezelfde vrij evangelische gemeente gegaan als dat mijn ouders gingen. Ik heb mijn tienerjaren als vrij onrustig en druk ervaren.
Léanne van Goch
Al vanaf mijn begin ben ik bij God bekend. Van jongs af aan hebben mijn ouders mij bij Hem gebracht in hun danken en bidden en mijn doop als klein baby’tje. En het was goed zo met Hem op te groeien.
Nicky Belder-Maaswinkel
Mijn naam is Nicky. Ik ben 28 jaar oud en ik ben getrouwd met Jos. Op het moment van schrijven ben ik net over de helft van mijn zwangerschap. Samen kijken wij dankbaar uit naar de komst van onze zoon. 
Jos Belder
Mijn naam is Jos Belder, ik ben getrouwd met Nicky en we wonen in Vlaardingen. Na de indrukwekkende doopdienst van afgelopen zomer was ik vastbesloten mij te laten dopen. Dat klinkt als een een-tweetje, maar aan dit besluit ging zo’n 15 jaar vooraf.
Jelmer Troost
Mijn naam is Jelmer, ik ben 21 jaar oud. In mijn leven heb ik veel meegemaakt van de wereldse dingen die niet van God zijn.
Marije van der Velde
Een jaar geleden was mijn leven nog totaal anders. Dat God zo duidelijk heeft ingegrepen en ik me nu mag laten dopen is een groot wonder. Alle eer aan onze wonderlijke Vader.
Jan van Goch
Als kind ervaarde ik al de betrokkenheid van God in mijn leven. Hij bood toen al de veiligheid die ik nodig had. Dankbaar ben ik voor Zijn aanwezigheid in moeilijke en mooie periodes.
Ian van Ochten
Mijn naam is Ian van Ochten, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Spijkenisse. Ik woon nog thuis bij mijn vader, moeder, broertje en onze hond. Ik ben zeer recent gestopt met mijn opleiding en ben nu vooral op zoek naar wat ik wil doen de rest van mijn leven.
Naar het archief
1 2 3 ... 4