Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek010 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek010!

Nieuwsbrief
Mozaiek010 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Eline van de Woestijne

Ik ben getrouwd met Pieter en moeder van drie kinderen. Het is zo'n groot wonder te mogen ervaren dat Jezus mij onvoorwaardelijk liefheeft, mijn donker en mijn licht en alle facetten van mijn leven.

Annemarie de Groot

Ik ben Annemarie en moeder van een zoon en dochter. In coronatijd wilde ik de doopdienst kijken, maar toch kon ik het niet. God gaf me zo’n onrust.

Reijer van Ommeren

Mijn naam is Reijer en ik ben 34 jaar, getrouwd met Jorien en vader van 3 kinderen. Ik geloof dat God voor mijn zonden is gestorven en in mij een heel nieuw leven is begonnen.

Jorien van Ommeren

Mijn naam is Jorien van Ommeren. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man Reijer en onze 3 kinderen. Ik laat mij dopen omdat ik een stap in mijn geloof wil zetten.

Davy Lemmen

Mijn naam is Davy en ik ben 29 jaar. Ik wil graag alle ‘lege’ jaren graag achter mij laten. Ik wil begraven worden met mijn zonden en opnieuw geboren worden met de Heilige Geest.

Rachel Knetsch

Ik ben Rachel, ben 20 jaar en woon op kamers. Ik ben christelijk opgevoed en ik heb altijd geloofd in God en dat Hij van mij houdt.

Merel de Jong

Ik ben Merel en ben 12 jaar. Ik hou van dansen en zingen. Ik ben christelijk opgevoed en ben enigst kind.

Danielle Stuit

Ik ben Danielle, 50 jaar. Mijn grote liefde is Jeroen, en samen hebben wij 5 kinderen. God zocht mij op in een periode van ziekte.

Daan Heijboer

Mijn naam is Daan en ik ben vader van 4 kinderen (twee meisjes en twee jongens) waarvan er nog eentje thuis woont. De anderen zijn getrouwd en hebben hun eigen leven opgebouwd. Ik mag mij samen met mijn vriendin Annelies laten dopen.
Naar het archief
1 2 3