Serve

Steeds meer mensen hebben (praktische) hulp nodig. Steeds minder mensen krijgen daadwerkelijk de hulp die ze nodig hebben. HipHelpt helpt kerken en kerkleden bij het geven van hulp aan mensen in nood. Mozaiek010 gaat de samenwerking aan met HipHelpt. Doe jij ook mee?

HipHelpt brengt hulpvaardige gemeenteleden van Mozaiek010 in contact met mensen die hulp nodig hebben bij alledaagse dingen. Hulp bij praktische klusjes in en om het huis bijvoorbeeld, of bij het invullen van formulieren. Maar ook begeleiding bij het bezoek aan een arts kan meer dan welkom zijn, net als samen een kopje koffie drinken voor de gezelligheid, of een wandeling maken. Hieronder een impressie.

Als hulpbieder kun je kiezen uit hulpvragen die bij je passen en door of voor buurtbewoners in bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel of Rotterdam bij HipHelpt zijn ingediend. Voordat hulpvragen je bereiken, worden ze eerst door een HipHelpt-medewerker in behandeling genomen en afgebakend tot een geschikte HipHelpt-hulpvraag. Zo komt vraag en aanbod bij elkaar. Ieders vaardigheden en talenten kunnen worden ingezet. Ook de jouwe! Zo kunnen we het geloof handen en voeten geven. De gemeente van Jezus Christus mag een licht zijn in de wereld, ook in de wijk en buurt waar jij woont.

Meedoen?
Meldt je dan aan als hulpbieder. Dat kan via de website www.hiphelpt.nl

Als je je aanmeldt worden jouw gegevens in de database van HipHelpt opgenomen ten behoeve van het zoeken naar bij jou passende hulpvragen. Zodra er een hulpvraag binnenkomt die bij jouw profiel past neemt HipHelpt contact met je op. Ook kunt je jezelf via de website en HipHelpt-app reageren op openstaande hulpvragen. Er zijn mensen bij jou in de wijk of in de buurt die op jouw hulp zitten te wachten!