Alphacursus

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is een Alpha cursus iets voor jou!

Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud, dat is Alpha. Op de Alpha cursus ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke en eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

De Alpha cursus bestaat uit een aantal avonden en een weekend waar we met elkaar samenkomen om eerst gezellig met elkaar te eten en daarna in kleinere groepen een thema bespreken.

Alpha in Rotterdam
Regelmaltig is er in Mozaiek010 een Alpha cursus. De avonden starten om 19:00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Wil jij erbij zijn? Meld je dan hieronder aan! Wil je eerst nog meer weten over de alphacursus? Op deze pagina's vind je veel informatie. Mozaiek organiseert ook in andere regio's dan Rotterdam alphacursussen. Klik hier om daar naartoe te gaan. Deelname aan de Alpha cursus is gratis.

Actueel
De voorjaarsalpha is afgelopen. Later in het jaar zullen er nieuwe starten. Houd deze pagina in de gaten als je belangstelling hebt.