Dopen Mozaiek010

Wát mooi dat je overweegt je te laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen (klik hier voor de getuigenissen van de doopdienst van afgelopen 3 juli).

Op zondag 12 februari 2023 hopen we een doopdienst te houden. Deze houden we niet in de sporthal in Capelle aan den IJssel, maar in gebouw 'De Poort' van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard in Oud-Beijerland. Deze dienst begint om 15:00 uur. Er is inmiddels een informatieavond geweest waar we vanuit de Bijbel hebben gesproken over de doop. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om..

Voor wie besluit zich te laten dopen is er op maandagavond 6 februari 2023 om 19.00 uur een getuigenisavond. Op deze avond luisteren we naar ieders motivatie en verhaal dat geleid heeft tot het verlangen naar de doop. We eten die avond ook met elkaar en nemen tijd voor aanbidding en gebed. Deze avond wordt gehouden in Watertoren De Esch. Je kunt je hieronder aanmelden voor de doop. We verwachten je dan ook op de getuigenisavond.

 

Ik wil me laten dopen