Nieuwsbrief Mozaiek010 | 31 december 2022

Beste #naam#,

Vandaag is de laatste dag van 2022... Wat een bijzonder jaar is het geweest! Op 13 februari hielden we onze allereerste diensten in Club Blu. Inmiddels zijn we elke zondag met 600 tot 700 mensen samen in Sporthal Schenkel. We zijn dankbaar hoe God Mozaiek010 leidt. Ook een speciaal dankwoord aan alle mensen die zich, op wat voor manier dan ook, hebben ingezet het afgelopen jaar!

Afgelopen week konden we zo ook genieten van mooie Kerstdiensten waar veel mensen aan meegewerkt hebben. In deze nieuwsbrief blikken we daarop terug en kijken we vooruit naar 2023. We wensen je alvast een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig, gezond en gezegend nieuw jaar!

Heb je vragen of opmerkingen? Mail gerust naar contact@mozaiek010.nl. Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!

 1. Zondag 10:30 | Worship & Oliebollen!
 2. Terugblik | Kerst in Mozaiek010
 3. Nieuwjaarsloop zaterdag 7 januari 2023
 4. Volgende week | Ollie en Sophie in Mozaiek010
 5. WAY | Worship X Prayer
 6. L2M: Love to … (fill in)
 7. Gebedspunten
 8. Geven
 9. Agenda


Zondag 10:30 | Worship & Oliebollen!

Morgen op nieuwjaarsdag, zondag 1 januari, gaan we om 10:30 uur met veel worship het nieuwe jaar in met als thema 'Kom, verras ons!" En dat onder het genot van oliebollen en appelflappen! We vragen je de oliebollen en appelflappen zelf mee te nemen voor jezelf en voor een ander. Voor de koffie zorgen wij!

Kijk op de website voor meer informatie en om tickets voor de Kidsdiensten te reserveren. Terugblik | Kerst in Mozaiek010

De afgelopen weken zijn we als Mozaiek010 druk bezig geweest met Kerst. Zo zijn er veel Kerstpakketten uitgedeeld en hebben we daar hele mooie reacties op gekregen. Daarnaast hadden we natuurlijk de Kerstavonddienst en op 1e Kerstdag de Generatiedienst. Bijzonder om daar onder andere de talenten van onze jonge Mozaiekers te zien!

Voor delen van Mozaiek010 is op de website een foto-terugblik op Kerst in Mozaiek010 te zien!Nieuwjaarsloop zaterdag 7 januari 2023

Eerder hebben we via de nieuwsbrief een oproep gedaan voor de Love2Meet-Marathon010. Inmiddels is er een groep van ruim 15 enthousiaste lopers die volgend jaar april juichend over de Coolsingel willen lopen. Elke 2e maandagavond van de maand spreken we af om ergens in 010 een rondje te rennen, elkaar te ontmoeten en het leven te delen. We lopen een rondje van ca. 10 km, dus mocht je nog mee willen doen, laat het weten. Je vindt informatie op de website.

Op zaterdag 7 januari beginnen we het jaar sportief met een 21km-loop op de Landtong Rozenburg. Mooi om al rennend langs de varende schepen elkaar te ontmoeten en je voornemens voor 2023 te delen, waarbij we halverwege het kompas aantikken.

Startlocatie 7 januari om 10:00 uur: Parkeerterrein bij kruising Noordzeeweg en Boulevard te Rozenburg. Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur ons een berichtje of mailtje.

Sportieve groet, Jan-Willem van Leussen (0624688556) en Leanne van Goch (janleannegoch@hotmail.com)Volgende week | Ollie en Sophie in Mozaiek010

Op zondag 8 januari is het zover! Ollie en Sophie komen naar Mozaiek010 om daar alle kids te ontmoeten. Samen gaan we zingen, dansen en met elkaar lachen. Wij hebben hier super veel zin in en wij hopen jullie ook. Er is zelfs tijd om met Ollie en Sophie te kletsen en op de foto te gaan. Is dat niet tof?! 

Ollie en Sophie komen niet alleen, want ook de MozaiekKids komen mee. Dat zijn de kinderen die meezingen op de MozaiekKids CD. 

Ook aan de kinderen van de bovenbouw is gedacht; er zal speciale aandacht voor hen zijn in de dienst.  

Zien we jullie 8 januari? Je mag vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Reserveer voor iedereen een gratis ticket

Doooeeiiii WAY | Worship X Prayer

Hallo WAY’ers! Op zondag 8 januari gaan we weer naar WAY0318 voor een geweldige avond WorshipXPrayer. Met honderden tieners en jongeren God aanbidden en bidden voor elkaar. Zo ga je weer helemaal opgeladen je nieuwe week in!

Je kunt met ons meerijden. Stuur een appje naar 06-46415777 of DM ons via Instagram @weareyoung010.
We zien naar je uit!L2M: Love to … (fill in)

Wij zijn een Love2Meet groep die heel veel dingen leuk vindt. Vandaar de naam: Love to … (fill in). Of het nu samen eten, skiën, dansen, spelletjes spelen, naar de kerk gaan of iets anders is, we vinden het allemaal gezellig!
‘Love to …’ is een groep die tussen WAY en de andere L2M groepen in zit. We zijn niet gericht op een specifieke activiteit, maar op levensfase. We zijn allemaal zoekend naar een huisje (maar niemand kan dit betalen .., dus wonen we bijna allemaal nog noodgedwongen bij onze ouders), zijn bezig met afstuderen of (net) begonnen met werken. Een soms wat ingewikkelde fase, omdat we ons nog niet echt thuis voelen bij de jonge gezinnen maar ook niet meer thuis voelen bij de jongerengroep. We vielen tussen wal en schip. Heb jij dat ook? Kom aan boord!

Vanaf 22/23 jaar kan je bij ons instromen. Scan de QR voor de Whatsapp groep. Of neem contact op met Lotte Ruitenberg via lotteruitenberg@hotmail.com.Gebedspunten

Willen jullie met ons meebidden en -danken ... 

 • voor een veilige en mooie jaarwisseling en een gezegend 2023 voor ons allemaal;
 • voor de mensen die opzien tegen het nieuwe jaar en wat dat met zich meebrengt;
 • voor de kids en jongeren in Mozaiek010;
 • voor alle L2M groepen.

Soms zijn er specifieke gebedsverzoeken. Als je deel bent van Mozaiek010 en op de website inlogt, vind je onder het kopje “Actueel | Zieken” de mensen waar gebed voor wordt gevraagd. Wil je zelf gebed vragen, mail dan naar contact@mozaiek010.nlGeven

Wil jij een financiële bijdrage doen voor de verdere (op)bouw van Mozaiek010? Klik dan hier! 

Of regel het zelf in je bank-app. Het rekeningnummer van Mozaiek010 is NL91 RABO 0372898718. We hebben een ANBI-status zodat je gift van de belasting aftrekbaar is.  

Heb je vragen over ons financiële beleid en onze plannen? Voel je vrij om ons te benaderen via contact@mozaiek010.nlAgenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

01-01-2023 Nieuwjaar | Worship & Oliebollen
08-01-2023 Samenkomst met Ollie en Sophie en Mozaiek Kids
WAY | Worship X Prayer
15-01-2023 Samenkomst
17-01-2023 Introductieavond Mozaiek010
26-01-2023 Info avond doop
07-02-2023 Welkom avond nieuwe delen Mozaiek010Bekijk dit bericht in uw browser