Nieuwsbrief Mozaiek010 | 25 juni 2022

Beste #naam#,

We zien met elkaar uit naar de samenkomst van morgen, waarbij Christiaan Beek zal voorgaan. In deze nieuwsbrief lees je daarnaast meer over de zoektocht naar een nieuwe locatie voor onze diensten, en delen we informatie over de doopdiensten van 3 juli, de Mozaiek Family Day, de Love2Meet groepen en The Next Step na de Mozaiek Conference! 

Heb je vragen of wil je reageren? Stuur een berichtje naar contact@mozaiek010.nl.

 1. Deze zondag: Christiaan Beek
 2. Locatie diensten Mozaiek010: Bid mee!
 3. Doopdiensten | zondag 3 juli 2022
 4. Save the date….Mozaiek Family Day! | 4 september 2022
 5. Love2Meet
 6. Mozaiek in de zomer
 7. Mozaiek Conference - The Next Step
 8. Geven
 9. Gebedspunten
 10. Agenda
 11. Reageren


Deze zondag: Christiaan Beek

Morgen spreekt Christiaan Beek in beide diensten. Het thema is: “Wat het ook is dat U voor mij heeft, het is goed!” Ben je benieuwd wat Christiaan hierover te delen heeft? Kom dan naar een van de diensten om 10:00 uur of 12:30 uur!

Voor alle kinderen tot en met groep 8 is er ook weer een Kidsdienst tijdens de eerste samenkomst. Er zijn voor de onder- en bovenbouw nog tickets beschikbaar, klik hier om deze te reserveren.Locatie diensten Mozaiek010: Bid mee!

Op vrijdagavond 17 juni kregen we van de beheerder van het pand te horen dat de vergunning van Club Blu door de gemeente is ingetrokken. Op een zeer wonderlijke manier hebben we diezelfde avond een ontheffing gekregen voor Mozaiek. We danken God voor het wonder! Menselijkerwijs was het onmogelijk.

Tot en met 3 juli worden we gedoogd in Club Blu, daar zijn we super dankbaar voor. We kunnen zo de doopdienst in Club Blu houden. Het is erg onzeker of we daarna in Club Blu kunnen blijven.

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe locatie. We hebben al wat opties op het oog, maar we roepen jullie op om mee te bidden en te denken. Laat ons impressies uit je gebed en concrete ideeën weten, stuur deze ideeën en impressies naar jan@mozaiek010.nl en janwillem@mozaiek010.nl. Laten we samen voor Gods troon zoeken naar Zijn weg. Die is vast en zeker al voorbereid. Daar geloven we in en vertrouwen we op! Doopdiensten | zondag 3 juli 2022

Wat een feest zal het zondag 3 juli gaan worden! Op 10 verschillende Mozaiek locaties mogen we mensen gaan dopen die ervoor hebben gekozen Jezus te volgen. We willen er een bijzonder moment van maken om deze belangrijke stap te markeren. Het is daarbij extra speciaal dat we dit op zoveel plekken door het land, maar toch als één kerk mogen beleven! 

Bij Mozaiek010 zullen er deze dag twee doopdiensten zijn. Inmiddels hebben we al 24 aanmeldingen mogen ontvangen van mensen die zich willen laten dopen. De diensten zullen plaatsvinden om 10:00 uur en (let op!) 13:00 uur in Club Blu. Tijdens de dienst van 10:00 uur zijn er tickets beschikbaar voor de crèche, de oudere kinderen mogen aansluiten in de dienst. Om er een extra feestelijke dag van te maken, zouden we het leuk vinden als er mensen zijn die iets lekkers meenemen voor bij de koffie. Een stukje appeltaart, zelfgebakken koekjes, carrot cake, muffins, chocolade; alles is welkom! 

We zijn daarnaast nog op zoek naar iemand die een video (en vervolgens een compilatiefilmpje) kan maken van deze bijzondere diensten. Is dit iets wat bij jou past? Laat het ons dan weten via contact@mozaiek010.nl  Save the date….Mozaiek Family Day! | 4 september 2022

Staat in jouw agenda 4 september 2022 al gereserveerd? Dan zal namelijk de eerste Mozaiek010 Family Day gaan plaats vinden! Achter de schermen is de organisatie hard aan het werk om alles voor die dag voor te bereiden. Ben je al nieuwsgierig naar wat er op het programma staat? Een tipje van de sluier: een picknick, dienstenveiling en diverse activiteiten voor alle leeftijden! 

Deze dag is voor iedereen: jong of oud, alleen of samen. Wij zijn met elkaar een Mozaiek Family. En daarom is deze uitnodiging voor jou: je bent welkom bij de Mozaiek Family Day 2022, van 12:00 uur tot 16:00 uur ergens op een locatie in 010. Naast een programma zal er volop gelegenheid zijn elkaar te ontmoeten en te spreken. Let’s connect! 

Voor nu nog even geduld, aanmelden kan binnenkort! Love2Meet

In de nieuwsbrief van vorige week stond dat er al wat Love2Meet groepen ontstaan en dat we jullie aanmoedigen om bij elkaar te komen in Love2Meet groepen. De opzet van deze groepen kan op eigen initiatief, bijvoorbeeld naar aanleiding van een Meet-up of ontmoeting tijdens de dienst. Hieronder volgt meer informatie over de opzet van Love2Meet groepen. 

Love2Meet (L2M) is een belangrijk onderdeel van Mozaïek010. L2M is een kleine groep van mensen die het leven delen, er voor elkaar zijn en elkaar op één van deze drie onderdelen ontmoeten: 

1) Delen & Ontmoeten 2) Geloof & Worship 3) Hobby & Interesse 

Op onze website kun je nog veel meer informatie vinden over L2M. We gaan in op diverse vragen erover en je kunt vinden hoe je zelf een L2M kunt starten.  

De huidige initiatieven worden binnenkort op de website zichtbaar. Vervolgens kunnen nieuwe initiatieven via een online formulier opgegeven worden én kunnen geïnteresseerden aangeven dat ze deel willen nemen. Alle initiatieven worden op de website gedeeld, ook als jouw L2M vol zit. 

Al een Love2Meet groep gestart? Dan zien we graag een mail tegemoet met een aantal gegevens. Bekijk de checklist hiervoor op de website. Mocht je verder vragen hebben, voel je vrij om te mailen naar love2meet@mozaiek010.nlMozaiek in de zomer

Zoals in de vorige nieuwsbrief genoemd moedigen we jullie aan om op de zondagen 10, 17, 24 en 31 juli bij elkaar te komen en samen de livestream van Mozaiek0318 te kijken. 

Voor de duidelijkheid de agenda voor deze zomer op een rijtje:

 • 3 juli - doopdiensten om 10:00 uur en 13:00 uur;
 • 10, 17, 24 en 31 juli -  thuis of op andere locaties de livestream van Mozaiek0318 kijken;
 • 7 augustus -  1 dienst om 10:00 uur;
 • 14 augustus - 1 dienst om 10:00 uur;
 • 21 augustus - terug naar normale rooster van 2 diensten om 10:00 en 12:30 uur.


Mozaiek Conference - The Next Step

Tijdens de Mozaiek Conference van vorige week dachten we na over hoe we samen kerk kunnen zijn en verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag aan de slag om uit te delen wat jij hebt ontvangen en zo mee te bouwen aan het koninkrijk van God? Check dan onze ‘Next Step’ pagina. Hier vind je een overzicht van alle mogelijke ‘next steps’ die je kunt zetten binnen Mozaiek! Klik hier voor meer informatie. Geven

Wil je een financiële bijdrage doen voor de verdere (op)bouw van Mozaiek010? Klik dan hier! Of regel het zelf in je bank-app. Het rekeningnummer van Mozaiek010 is NL91 RABO 0372898718. We hebben een ANBI-status zodat je gift van de belasting aftrekbaar is.  

Heb je vragen over ons financiële beleid en onze plannen? Voel je vrij om ons te benaderen via contact@mozaiek010.nlGebedspunten

Willen jullie met ons meebidden… 

...voor de dienst van morgen;  
...voor een (nieuwe) locatie voor het houden van onze diensten; 
...voor de Mozaiek Family Day op 4 september;
...voor de Love2Meet groepen van Mozaiek010; 
...voor de doopdiensten en mensen die zich laten dopen binnen heel Mozaiek!Agenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

26-06-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
WAY BBQ 18 -25 in Nesselande
03-07-2022 Samenkomsten - Doopdiensten
AWAYKE night in 0318!
07-08-2022 Samenkomst

Op 10, 17, 24 en 31 juli moedigen we je aan om thuis of op andere locaties met elkaar de livestream van Mozaiek0318 te kijken.Reageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser