Nieuwsbrief Mozaiek010 | 28 mei 2022

Beste #naam#,

We kijken met elkaar uit naar de samenkomst van morgen, waarbij Ies Maaswinkel zal voorgaan. Het thema is  #durftewachten. In deze nieuwsbrief lees je meer over de Pinksterpicknick van Mozaiek010, de Mozaiek Conference op 17 & 18 juni, en het ADEM project namens Alpha Nederland. Ook is er nog hulp nodig om verder te bouwen aan onze gemeente. Misschien past er wel iets bij jou? Veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief van Mozaiek010!

Heb je vragen of wil je reageren? Stuur een berichtje naar contact@mozaiek010.nl.

 1. Deze zondag: dienst met Ies Maaswinkel
 2. Pinksterpicknick
 3. Meet-ups Mozaiek010!
 4. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
 5. Het ADEM Project
 6. Gebed - Ministry
 7. Mozaiek Kids | Je shirt ligt al klaar
 8. Bouw mee!
 9. Gebedspunten
 10. Agenda
 11. Reageren


Deze zondag: dienst met Ies Maaswinkel

Morgen zal Ies Maaswinkel voorgaan bij Mozaiek010. Deze zondag zal hij aan de hand van Handelingen 1 vers 1 t/m 14 stilstaan bij de vraag waarom de discipelen moesten wachten in Jeruzalem totdat de Heilige Geest zou komen. Waarom duurde dat zo lang? Waarom moesten ze daarom bidden? Wat is het belang voor ons daarvan?

Kom jij ook? Je bent welkom, gewoon zoals je bent!

Tickets reserveren voor de diensten is niet langer nodig. Voor de crèche en de Kidsdiensten nog wel.Pinksterpicknick

Elkaar ontmoeten als Delen en Vrienden van Mozaiek010 is heel belangrijk en erg leuk! Daarom houden we op zondag 5 juni een picknick, aansluitend aan de Pinksterdienst.

De (enige) dienst van deze zondag begint om 10.00 uur en na afloop ontmoeten we elkaar graag in het Schollebos in Capelle a/d IJssel. Zie bijgaand plaatje voor de exacte locatie en de parkeermogelijkheden.

Het is de bedoeling dat je zelf iets te eten en te drinken meeneemt voor het aantal personen waar je mee komt. Ook vragen we je om zelf voor een tuinstoel of kleedje te zorgen. Je hoeft je niet op te geven en je hoeft ook geen Deel te zijn van Mozaiek010 om erbij te zijn. Neem ook gerust iemand anders mee.

Parkeren kan o.a. vlakbij het pannenkoekenhuis aan de Bermweg 133 in Capelle a/d IJssel.

Graag tot ziens op zondag 5 juni in de dienst in Club Blu en na de dienst in het Schollebos.Meet-ups Mozaiek010!

Wat gaaf om te merken dat de Meet-ups zo enthousiast worden ontvangen! Veel mensen hebben zich al aangemeld en ook een aantal mensen willen een Meet-up organiseren. De Meet-ups zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen en na te denken over Love2Meet initiatieven (dit zijn groepen waarin mensen met dezelfde interesses samenkomen). In de agenda op de website vind je alle meet-ups die de komende tijd in verschillende regio's zullen plaatsvinden!

Ben jij ook enthousiast over het organiseren van een meet-up in jouw regio? Mail dan naar eline@mozaiek010.nl .Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Zo lang onze kerk bestaat is dit de rode draad in alles wat we doen: God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen.

Alleen samen kunnen we ontdekken wat dat betekent. God heeft jou niet gemaakt om alleen te zijn. Je bent deel van een groter geheel. Samen maken wij Mozaiek mogelijk en samen mogen we verschil maken. Zo wordt de kerk zichtbaar in de samenleving.

Als er Iemand is die in de kracht van verbinding gelooft, is dat Jezus wel. Toen Hij zijn leerlingen uitzond om het goede nieuws van Gods Koninkrijk te verkondigen, deed hij dat in teams van twee.

Ook wij worden aan elkaar gegeven en geloven in samen kerk zijn! Hoe gaaf is het om leven te delen en vieren wat God door ons heen wil doen. Om samen passie en roeping te ervaren, waardoor wij verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Daarom willen wij als Mozaiek samenkomen tijdens onze landelijke Mozaiek Conference op 17 en 18 juni 2022. Op deze tweedaagse conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen!

Let op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je hier snel aan!Het ADEM Project

Wereldwijd bidden duizenden christenen tussen Hemelvaart en Pinksteren voor de komst van Gods Koninkrijk. Ook bidden de deelnemers elk voor vijf mensen in hun directe omgeving die Jezus nog niet kennen. Doe mee, schrijf je in en krijg elke dag een e-mail met een Bijbeltekst, een korte overdenking en een voorbeeldgebed.

Thy Kingdom Come (‘Uw Koninkrijk Kome’) is een wereldwijde, interkerkelijke gebedsbeweging, gestart in Engeland in 2016. IZB, 24-7 Prayer NL en Alpha Nederland omarmen dit initiatief en roepen christenen, kerken en parochies in Nederland op om mee te doen.

Op donderdag 26 mei wordt het startsein gegeven van Thy Kingdom Come NL met een gebeds- en aanbiddingsdienst met het ADEM Project in Motion Church Utrecht. ADEM is een samenwerking tussen muzikanten die Jezus Christus een centrale plaats geven in hun dagelijkse leven en met elkaar na willen denken over de vraag: in een leven waar alles 24/7 off- en online door elkaar loopt, hoe maak je het Woord dan relevant?

De avond duurt van 20.00 tot 21.30 uur, de koffie staat klaar om 19.30 uur. Het adres is Wijnesteinlaan 2, 3525 AL Utrecht.Gebed - Ministry

Gebed neemt een belangrijke plaats in binnen Mozaiek010. Zo is er na elke samenkomst gelegenheid om voor je te laten bidden met leden van het Ministryteam. We verwachten tijdens Ministry dat God aanwezig is door Zijn Geest. Er is zoveel liefde van God voor ieder persoonlijk! We bidden met open hart en open handen, wie je ook bent en wat er ook in je leven speelt: je bent van harte welkom bij Ministry.

Het Ministryteam is op zoek naar nieuwe teamleden. Lijkt het je mooi om aan deze bediening mee te bouwen of wil je weten of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan contact op via ministry@mozaiek010.nl of kijk op de website.

Voordat je mee gaat draaien neem je deel aan de Ministry-cursus die we met regelmaat aanbieden.

We horen graag van je!Mozaiek Kids | Je shirt ligt al klaar

Groepsleiders crèche en onderbouw gezocht

Heb jij passie voor kinderen? Vind je het ook zo belangrijk dat kinderen God leren kennen? Wil je ook dat de kinderen een heel toffe tijd hebben in Mozaiek010? Ben je 18 jaar of ouder? Dan is het meebouwen als groepsleider aan het Kidsteam zeker iets voor jou!
We werken in vaste teams, zodat je ook elkaar goed leert kennen en we naar elkaar om zien. Je bent één keer per maand aan de beurt met je team. Samen bereiden jullie de ochtend voor.

Wij willen onze kinderen het gevoel geven dat ze welkom en geliefd zijn, daarom zoeken we jou! Wil jij als groepsleider aan de slag bij de crèche of de onderbouw? Meld je aan bij kids@mozaiek010.nl of kijk op de website.

Buddy's onderbouw gezocht
Heb jij hart voor kinderen? Een kleuter met nieuwsgierige vragen of een 8-jarig kind die heerlijk meezingt en danst? Samen met onze kids uit groep 1 tot en met 4 willen we meer ontdekken over God en de Bijbel. Vind jij het leuk om met kids samen te spelen, te knutselen en te kletsen?  Dan zijn we op zoek naar jou! Als Buddy help je het team van de onderbouw met praktische dingen, zoals het uitdelen van drinken en koekjes, het ophangen van de slingers, het klaarzetten van materialen, etc. Daarnaast doe je natuurlijk ook lekker mee met het team en de kids. Je komt in een vast team en leert op die manier iedereen goed kennen.

Ben je 14 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te helpen? Meld je aan bij kids@mozaiek010.nl of kijk op de website.Bouw mee!

Wil je een financiële bijdrage doen voor de verdere (op)bouw van Mozaiek010? Maak dan voor het gemak gebruik van de QR-code. Het rekeningnummer van Mozaiek010 is NL91 RABO 0372898718. We hebben een ANBI-status zodat je gift van de belasting aftrekbaar is.

Heb je vragen over ons financiële beleid en onze plannen? Voel je vrij om ons te benaderen via contact@mozaiek010.nl .Gebedspunten

Wil je deze week bidden ... 

…voor de dienst van morgen;
…voor de komende Meet-ups van Mozaiek010;
…voor de start van Thy Kingdom Come NL;
…voor de komst van nieuwe teamleden voor het Ministryteam en Mozaiek Kids.Agenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

29-05-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
Meet-up
WAY Worship X Prayer
Meet-up
01-06-2022 Meet-up
02-06-2022 Alpha cursus - 6e avond
05-06-2022 Samenkomst | Pinksteren
07-06-2022 Info avond doop
Meet-up
08-06-2022 Introductiecursus Mozaiek010 - Juni 2022, 1e avond
10-06-2022 Meet-up
12-06-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
15-06-2022 Meet-up
17-06-2022 Mozaiek Conference
Meet-up
18-06-2022 Mozaiek ConferenceReageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser