Nieuwsbrief Mozaiek010 | 11 juni 2022

Beste #naam#,

Wat fijn dat je deze wekelijkse nieuwsbrief leest! Het is een manier om elkaar, buiten de diensten en andere ontmoetingen om, op de hoogte te houden van wat er speelt in Mozaiek010. Lees snel verder en we hopen je morgen in de dienst weer te ontmoeten! 

 1. Deze zondag: “Jij en ik?!”
 2. Terugblik Pinksterpicknick
 3. Meet-ups Mozaiek010
 4. De Raad van Opzieners
 5. Bid mee voor de vervolgde kerk
 6. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
 7. Afsluiting school voor gemeenteleiders
 8. Draag jij financieel bij aan Mozaiek010?
 9. Gebedspunten
 10. Agenda
 11. Reageren


Deze zondag: “Jij en ik?!”

Morgen spreekt Nanda Ravesloot uit Mozaiek0318 in beide diensten. Het thema is: “Jij en ik?!” Benieuwd wat Nanda hierover te delen heeft? Kom dan naar 1 van de diensten om 10:00 uur of 12:30 uur. 

Voor alle kids tot en met groep 8 is er ook weer een Kids dienst tijdens de eerste samenkomst van 10:00 uur. Voor de bovenbouw zijn nog wat tickets beschikbaar: klik hier.Terugblik Pinksterpicknick

Zondag hebben we na de bijzondere Pinksterdienst een Pinksterpicknick gehouden. Door de regen niet buiten in het bos, maar binnen in Club Blu. Stoelen aan de kant en kleedjes op de grond! Het was leuk om met een groep de tijd te hebben elkaar iets beter te leren kennen en eten te delen.Meet-ups Mozaiek010

Veel delen van Mozaiek010 hebben zich al aangemeld voor een Meet-up of organiseren er één. Ook in Capelle aan den IJssel wordt binnenkort een Meet-up georganiseerd. Gaaf om te zien hoe hier initiatief in genomen wordt!  

De Meet-ups hebben als doel dat we elkaar kunnen ontmoeten en elkaar leren kennen. In de agenda op de website vind je alle meet-ups die de komende tijd in verschillende regio's zullen plaatsvinden! 

Ben jij ook enthousiast over het organiseren van een meet-up in jouw regio? Mail dan naar eline@mozaiek010.nl .De Raad van Opzieners

Vorige week hebben we iets gedeeld over de Raad van Opzieners (RvO) en hebben we de twee kandidaten aan je voorgesteld: Marit Koolhaas en Jan van Goch. Lees de nieuwsbrief van vorige week nog even terug om hen beter te leren kennen.

De RvO vormt een belangrijke toevoeging aan het leiderschap van Mozaiek010. Ze denkt vanuit visie mee bij de organisatie van Mozaiek010 en ademt het DNA waar Mozaiek voor staat. Samen met het voorgangersteam draagt de RvO de geestelijke en financiële verantwoordelijkheid voor de gemeente. Daarbij kan je denken aan het aanstellen en functioneren van voorgangers. Ook heeft de RvO een antennefunctie om te signaleren wat er speelt binnen Mozaiek010.

Tot vrijdag 17 juni is er gelegenheid om bij het voorgangersteam aan te geven of er voor jou een bezwaar is dat de genoemde kandidaten de RvO vormen van Mozaiek010. Dit kan door een mail te sturen naar contact@mozaiek010.nl of door het persoonlijk benaderen van één van de voorgangers.Bid mee voor de vervolgde kerk

Afgelopen zondag 5 juni sprak broeder Abraham in Mozaiek0318 (kijk de dienst hier terug). Hij deelde zijn indrukwekkende verhaal over de christenvervolging in Bangladesh. Deze week heeft hij nog een persoonlijke boodschap voor ons ingesproken met de vraag om voor de vervolgde kerk te blijven bidden. 

Klik hier om die video te bekijken. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Heb jij je al aangemeld voor de Mozaiek Conference op 17 en 18 juni aanstaande? Bij het reserveren van jouw tickets voor de Mozaiek Conference kun je kiezen uit maar liefst 19 totaal verschillende seminars! Er zit dus altijd wel wat voor je tussen. Per dag kun je 2 seminars volgen, dus als je niet kunt kiezen kun je in ieder geval 4 seminars selecteren.  

Op deze tweedaagse landelijke conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen! 

Bekijk ook deze promovideo en meld je direct aan via onze websiteAfsluiting school voor gemeenteleiders

"Mozaiek College voor gemeenteleiders? Wat een programma! Absolute aanrader voor iedereen in een startende gemeente en iedereen die wil groeien in identiteit, samenwerking met anderen en persoonlijk leiderschap - of dat nu thuis op je werk of in de kerk is."

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met een leidinggevende bediening binnen Mozaiek zich verder kan ontwikkelen, hebben we in samenwerking met Royal Mission de school voor gemeenteleiders opgezet. Hiermee willen we onze leiders helpen om te groeien in hun bediening van leiderschap binnen de kerk.

Op 1 oktober 2021 is de school voor gemeenteleiders gestart met 38 deelnemers uit verschillende Mozaiek gemeentes, waarvan 10 uit Mozaiek010. Op 11 juni hebben de deelnemers de jaaropleiding afgerond.Draag jij financieel bij aan Mozaiek010?

Dankzij jouw bijdrage kunnen we in Rotterdam en omgeving invulling geven aan de kansen die er zijn om het Evangelie te verkondigen. Als startende gemeente zijn er structurele, financiële middelen nodig.  

Draag jij mee met deze verantwoordelijkheid? We waarderen jouw bijdrage enorm!   

Hoe?
Het rekeningnummer van Mozaiek010 is NL91 RABO 0372898718. We hebben een ANBI-status zodat je gift van de belasting aftrekbaar is. Je kunt ook hier klikken om een (eenmalige of structurele) gift over te maken   

Heb je vragen over ons financiële beleid en onze plannen? Voel je vrij om ons te benaderen via contact@mozaiek010.nl.Gebedspunten

Wil je deze week bidden... 

…voor de diensten van morgen;
...voor de vervolgde kerk en voor broeder Abraham;
...voor de Mozaiek Conference;
…voor de komende Meet-ups van Mozaiek010.Agenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

10-06-2022 Meet-up
12-06-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
15-06-2022 Meet-up
17-06-2022 Mozaiek Conference
Meet-up
18-06-2022 Mozaiek Conference
19-06-2022 Samenkomsten
22-06-2022 Meet-up
26-06-2022 Samenkomsten
03-07-2022 AWAYKE night!Reageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser