Nieuwsbrief van Mozaiek010 | 26 maart 2022

Beste #naam#,

Fijn dat je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen binnen Mozaiek010. Deze week weer veel informatie die je niet mag missen. We gaan in op Alpha. De aftrap daarvan hebben we afgelopen zondag gedaan. Voor meer dan 100 mensen wordt al gebeden of ze deel gaan nemen aan Alpha. Vervolgens ligt het Care team haar rol toe. Ook besteden we aandacht aan de Parelkids. Kijk ook naar de gebedspunten en de agenda. Wellicht tot morgen, we hopen elkaar dan weer te ontmoeten.

 1. De eerste Alpha Cursus start binnenkort!
 2. Deze zondag
 3. Care bij Mozaiek010
 4. Parelkids
 5. Bijbels voor de bovenbouw
 6. Leuke vacatures en geven
 7. Controle jaarrekening en boekhouding
 8. Gebedspunten
 9. Agenda
 10. Reageren


De eerste Alpha Cursus start binnenkort!

Op 21 april starten we met de Alpha Cursus, een ontspannen manier om het christelijk geloof te ontdekken en vragen te stellen. Iedereen is daar welkom. Dus dit is je kans! De avond begint om 19:00 uur met een gezellige maaltijd, daarna is er een inspirerende inleiding waar je over doorpraat met andere deelnemers. Kom gerust de eerste avond eens kijken of het wat voor je is. Klik hier voor meer informatie. 

Misschien bid je de hele week al  voor een vriend(in), familielid of collega, maar misschien ook niet, omdat je onzeker was hoe je dit kunt doen? Wij willen je helpen. Klik hier, dan kom je direct op een pagina van Alpha. Vul daar jouw gegevens in en je ontvangt op een leuke manier ondersteuning voor je gebeden.

Heb je een tijd voor je vrienden, familieleden en collega’s gebeden, durf ze gewoon uit te nodigen. Dat kan met een van deze aanpasbare teksten b.v. via WhatsApp, Telegram of Messenger:

 1. Ik ga iets leuks doen: Alpha. Het is een plek waar je meer kunt ontdekken over geloof en de zin van het leven (je weet wel, de makkelijke dingen in het leven). En elke bijeenkomst is met een etentje en er is tijd voor gesprek. Heb je zin om mee te gaan?
 2. Mijn kerk organiseert binnenkort Alpha (een cursus waar je met elkaar in gesprek gaat over geloof en de zin van het leven, etc.) en ik vroeg me af of je misschien mee wilt doen? En elke bijeenkomst is met een etentje en er is tijd voor gesprek.
 3. Ik ben van plan om Alpha te proberen. Het is een serie bijeenkomsten waarbij je de kans krijgt om de grote levensvragen te ontdekken. Met in het begin een etentje en tijd voor gesprek. Heb je zin om mee te doen? Het is gratis en je kan de eerste avond gewoon komen kijken of je het wat vindt.

Welk berichtje wil jij gebruiken? Aan wie ga je dit sturen?Deze zondag

Zondag zal Ies Maaswinkel voorgaan in beide diensten. We maken dan ook kennis met de andere voorgangers, Eline van de Woestijne en Jan-Willem Bosman. De voorgangers, het Worship Team en alle andere vrijwilligers zijn er klaar voor om samen met jou God te aanbidden! Ben jij erbij? Er zijn nog tickets te reserveren voor beide diensten.Care bij Mozaiek010

Iedere dag komt er van alles op ons af. Soms kan het zomaar zijn dat het je te veel is. Je loopt vast en weet even niet meer hoe je verder moet. Dan kan het heerlijk zijn om met iemand te praten die je helpt om weer grip te krijgen. Die een luisterend oor voor jou en jouw specifieke situatie heeft en voor jou kan bidden als je zelf geen woorden meer hebt...

Dat doen we vanuit Care. Een pijler bij Mozaiek waarbij we gericht zijn op aandacht voor jouw verhaal of jouw probleem en de bijbehorende zorg. Dit alles in afhankelijkheid van de God die jou op het oog heeft!

We behandelen je vraag vertrouwelijk en lopen heel graag even met jou of jullie op! Heb je een (hulp)vraag of wil je meer weten over hoe Care werkt en hoe je ons kunt bereiken, kijk dan op de website onder Dienen, waaronder je het kopje Care treft. Ook kun je ons bereiken met een mailtje naar care@mozaiek010.nl.Parelkids

We hebben hart voor alle kinderen en willen daarom ook graag iets bieden voor kinderen met special needs. Dit is bedoeld voor kinderen die net andere aandacht nodig hebben dan in een grote groep geboden kan worden. Je zou hierbij kunnen denken aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, kinderen voor wie de sociale setting van een grote groep onvoldoende passend is of kinderen die meer baat hebben bij een individuele setting. 

Heb jij een kind tussen de 4-18 jaar waarbij bovenstaande mogelijk van toepassing kan zijn? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Kids via kids@mozaiek010.nl. We zoeken dan samen naar een zo passend mogelijke invulling en ondersteuning. Bijbels voor de bovenbouw
Wij zijn opzoek naar 20 Bijbels in gewone taal voor de bovenbouwgroep, zodat we samen in de Bijbel kunnen lezen en zelf Bijbelteksten op kunnen zoeken. Heb jij die thuis nog liggen? Laat het weten via kids@mozaiek010.nl of lever ze in bij de infobalie.
 

Leuke vacatures en geven

Je kunt praktisch meebouwen aan Mozaiek010 als vrijwilliger. We kunnen altijd mensen gebruiken tijdens de diensten maar ook voor doordeweeks. Kijk voor actuele vacatures op de website. Heb jij een talent wat je graag voor de kerk wilt inzetten, maar staat het niet genoemd? Mail dan naar contact@mozaiek010.nl en dan zoeken we samen naar een mooie invulling.  
 
Je kunt ook financieel een bijdrage doen. Daarmee help je bijvoorbeeld de kosten te dekken van de huur van Club Blu of de school waar het Kids werk plaatsvindt. Je kunt een (maandelijkse of eenmalige) gift doen op onze website of overmaken via het bankaccount van Mozaiek010 op NL91 RABO 0372898718. 
  
Mozaiek010 heeft een ANBI-status waardoor je gift van de belasting aftrekbaar is. Heb je vragen over ons financiële beleid en onze plannen? Voel je vrij om ons te benaderen via contact@mozaiek010.nl.Controle jaarrekening en boekhouding
Onze penningmeester Foppe Zwikstra heeft alle financiële zaken in de afgelopen maanden zo goed mogelijk behandeld. Het is echter altijd goed dat er een controle op de boeken plaatsvindt. Heb jij kennis en ervaring hiermee en vindt je het leuk de financiën te controleren, geeft je dan op bij het aanspreekpunt hiervoor in het voorgangersteam Jan-Willem Bosman janwillem@mozaiek010.nl. Alvast bedankt.
 

Gebedspunten

Wil je meebidden voor…

...de vluchtelingen uit Oekraïne die in Nederland zijn;
...een mooie deelnemers groep voor Alpha;
...de oorlog in Oekraine en dat deze mag stoppen;
...het oog hebben voor mensen om ons heen die Zijn liefde nodig hebben.Agenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

27-03-2022 Samenkomsten
AWAYKE night! 0318
03-04-2022 Samenkomsten
WAY - Hunted-the-game
10-04-2022 Samenkomsten
12-04-2022 Introductiecursus Mozaiek010 - Apr 2022, 1e avond
17-04-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
21-04-2022 Alpha cursus - 1e avondReageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser