Nieuwsbrief Mozaiek010 | 14 mei 2022

Beste #naam#,

Een nieuwe nieuwsbrief van Mozaiek010! Fijn dat je meeleest en betrokken bent. Deze nieuwsbrief blikken we vooruit op de dienst van morgen en diverse andere dingen die staan te gebeuren. Lees dus snel verder, en voel je vrij te reageren op deze e-mail als je vragen hebt of iets wilt delen. 

 1. Deze zondag: 'Geven is zooo gaaf!'
 2. Terugblik opdragen
 3. Let op: slechts 1 samenkomst op zondag 22 mei
 4. Doopdienst zondag 3 juli op verschillende locaties!
 5. Een toffe Kidsconnect op 22 mei!
 6. Word jij clanleider?
 7. Het regent Meet-up Mozaiek010 initiatieven!
 8. Adverteren in Mozaiek Magazine
 9. Gebedspunten
 10. Agenda
 11. Reageren


Deze zondag: 'Geven is zooo gaaf!'

Onze voorganger Ies Maaswinkel, het Worship team, Welcome, de koffieschenkers, de stoelensjouwers en alle anderen zijn er klaar voor om zondag weer een bijzondere samenkomst te hebben. Ben jij er ook bij? Samen zijn we Mozaiek010 en samen willen we God aanbidden.  
 
Het thema zondag is 'Geven is zooo gaaf!' Aan de hand van een prachtige geschiedenis uit het Oude Testament zal Ies ons meenemen in wat geven zo gaaf maakt. 
 
Kom gerust wat eerder of blijf even hangen zodat je onder het genot van een kopje koffie of thee je mede-Mozaiekers kunt leren kennen. Er zijn nog tickets te reserveren voor beide diensten (10:00 uur en 12:30 uur).Terugblik opdragen

Wat een prachtige diensten hadden we afgelopen zondag! Hoe gaaf was het om vijf jonge kinderen voor te stellen aan de gemeente én een zegen te vragen over hun leven. God verbindt zich aan onze kinderen!

Voor Delen van Mozaiek010 is er op de website een fotogalerij beschikbaar met foto's van het opdragen. Log in en kijk onder media.Let op: slechts 1 samenkomst op zondag 22 mei

In Club Blu is er op 22 mei eenmalig een andere activiteit ‘s middags. In overleg met de beheerder van de Club hebben we besloten om alleen om 10:00 uur een samenkomst te hebben.

Zoals altijd is er na de dienst tijd voor contact onder het genot van koffie, thee, en limonade. Af en toe wat lekkers bij de koffie vinden wij ook heel leuk. Vind je dat ook een goed plan? Dan nodigen we je uit om 22 mei koekjes of andere lekkernijen mee te nemen. Als je dat doet, wil je dan bij binnenkomst de lekkernijen afgeven bij de het koffie-uitgiftepunt? Alvast hartelijk dank!Doopdienst zondag 3 juli op verschillende locaties!

Op zondag 3 juli a.s. heeft Mozaiek een bijzonder feest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11:00 uur plaatsvinden. 
 
Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen. 


 
Wil je meer weten over de doop? 
Voorafgaande aan de doopdienst is er op 7 juni om 19.30 uur een informatieavond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. 
 
Overweeg jij om je te laten dopen? 
Je kunt je aanmelden op onze website.Een toffe Kidsconnect op 22 mei!

Op zondagmiddag 22 mei organiseren we een toffe activiteit voor de kids van de bovenbouw. Zit je in groep 5, 6, 7 of 8? Dan ben je van harte welkom! Veel kids hebben zich al aangemeld, dus het belooft een hele leuke middag te worden. 
 
Na de eerste dienst gaan we gezellig lunchen in de Albert Plesmanschool (Ommoordseweg 99, Rotterdam). Aan het eind van de middag mag je weer opgehaald worden. Natuurlijk mag je ook vrienden of vriendinnen meenemen.  
 
Regel je voor jezelf en voor je vrienden een ticket? Klik hier om dat te doen. Dan weten we hoeveel kinderen er komen. Voor de 22e ontvang je nog een mail met alle details. Word jij clanleider?

Heb jij hart voor jongeren? Wil je de verbinding aangaan met een enthousiaste groep van zo'n 8 jongeren van 12-14, 15-16 of 17-18 jaar? We zoeken stellen die het leuk vinden om een tienergroep (we noemen dat een clan) te begeleiden. Eens in de twee of drie weken eten met elkaar, een onderwerp behandelen, voor en met elkaar bidden en gezellige activiteiten doen.  
 
Lijkt jullie dat leuk? Stuur dan een mail naar way@mozaiek010.nl.Het regent Meet-up Mozaiek010 initiatieven!
Wat gaaf om te merken dat de Meet-ups zo enthousiast worden ontvangen! Veel mensen hebben zich al aangemeld en ook een aantal mensen willen een Meet-up organiseren. Achter de schermen wordt er hard gewerkt. De Meet-ups zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen en na te denken over Love2Meet initiatieven (dit zijn groepen waarin mensen met dezelfde interesses samenkomen). 
 
Heb jij je nog niet aangemeld, maar wel zin om te komen? De volgende meet-ups zijn gepland. 
 
Meet-up Mozaiek010 regio Nesselande /Nieuwerkerk a/d IJssel/Rotterdam Noord-Oost (nieuw) 
 • vrijdag 17 juni: inloop vanaf 19.30, start 20.00 uur 
 • opgeven bij Joanne Schipper - joanneschipper@outlook.com 
 
Meet-up Mozaiek010 25+ (nieuw)
 • zondagavond 29 mei: inloop 19.30, start 20.00 uur 
 • opgeven bij Marleen Thijssen - mccthijssen@gmail.com 


Meet-up Mozaiek 010 Rotterdam Zuid-West (nieuw)

 • Woensdag 15 juni, inloop 19.30, start avond 20.00 uur 
 • Aanmelden bij: Marion van der Heijden, marion.van.der.Heiden@hetnet.nl  


Meet-up Mozaiek010 regio Krimpenerwaard 

 • zondag 29 mei inloop 14.30, start 15.00 uur (na de laatste dienst) 
 • opgeven bij Irma Dorst - irma.dorst@gmail.com 
 • let op bijna vol, nog een paar plekjes vrij voor volwassenen. 
 
Meet-up Mozaiek010 regio Delft/Lansingerland  
 • woensdag 1 juni inloop 19.30, start 20.00 uur 
 • opgeven bij ceesengerdadekker@gmail.com 


Meet-up Mozaiek010 regio Drechtsteden 

 • dinsdag 7 juni: inloop vanaf 19.30, start 20.00 uur 
 • opgeven bij Jacoline van Lieburg - jacvanlieburg@gmail.com 
 • Let op: heb jij een ruim huis, grote tuin, bedrijfsruimte of ken je een geschikte locatie, laat het ons weten, want er is nog geen geschikte ruimte gevonden! 

 
Misschien ben je nu even teleurgesteld omdat jouw regio of woonplaats er nog niet tussen staat. Maar ben je wel enthousiast over een meet-up? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik zoek nog mensen die in hun regio een meet-up willen organiseren. Dus laat wat van je horen, als je mee wilt organiseren of over een geschikte ruimte beschikt! Mail naar eline@mozaiek010.nlAdverteren in Mozaiek Magazine

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in Mozaiek Magazine. Mozaiek Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van minimaal 7.000 exemplaren. Het eerstvolgende nummer verschijnt aan het begin van de zomer. 
 
Ben je deel van een Mozaiek gemeente dan ontvang je 50% korting op de tarieven. Er is een beperkt aantal advertentiepagina's beschikbaar, dus wees er snel bij en uiterlijk voor 17 mei! 

Klik hier voor meer informatie, tarieven en het reserveren van een advertentie. Gebedspunten

Wil je deze week bidden ... 

… voor clanleiders die tijd en energie willen investeren in de jongeren; 
… voor mensen die initiatief nemen in de Love2Meet-groepen;  
… voor de dienst van morgen en voor iedereen die twijfelt daar naartoe te willen komen;  
… voor de zieken in onze gemeente en iedereen die in een moeilijke situatie zit. Agenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

15-05-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
19-05-2022 Alpha cursus - 4e avond
22-05-2022 Samenkomst
Kidsconnect
29-05-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
WAY Worship X Prayer
07-06-2022 Info avond doopReageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser