Nieuwsbrief Mozaiek010 | 25 januari 2022

Beste #naam#,

In deze nieuwsbrief herinneren we je graag aan de datum voor de eerste samenkomsten van Mozaiek010. We kijken er enorm naar uit! Ook zijn we nog op zoek naar creatieve breinen die kunnen meedenken in activiteiten voor onze tieners en jongeren. Misschien is dit wel iets voor jou? Daarnaast stelt onze penningmeester zich voor en belichten we graag de vacatures binnen Team Alpha. Lees je mee?

  1. Save the date | eerste samenkomst
  2. (Maandelijks) Geven
  3. Even voorstellen: Foppe Zwikstra
  4. Vrijwilligers We Are Young (WAY)
  5. Vacatures | Team Alpha
  6. Gebedspunten
  7. Reageren


Save the date | eerste samenkomst

Nu de maatregelen in verband met corona zijn versoepeld willen we jullie graag herinneren aan de datum die gepland staat voor onze eerste diensten van Mozaiek010. Zondag 13 februari a.s. willen we de startdiensten houden in Club Blu in twee sessies: één om 10.00 uur en één om 12.30 uur. Wat fijn om jullie dan te verwelkomen en ontmoeten! Vanaf 6 februari is het mogelijk via een online ticketsysteem je plek te reserveren. Na de persconferentie van vandaag (25 januari) weten we of de dienst door kan gaan.(Maandelijks) Geven

Om de eerste dienst op 13 februari van start te laten gaan, zijn we momenteel druk bezig met de voorbereidingen. Ook zijn we de organisatie van Mozaiek010 aan het neerzetten. Onze voorganger Ies Maaswinkel is vanaf deze maand voor 0.8 FTE werkzaam voor onze beweging in Rotterdam. Dat geeft ons de ruimte om te bouwen aan het leiderschapsteam en alles wat er verder komt kijken om een nieuwe kerk op te starten. Ook zijn we afspraken aangegaan om Club Blu te huren voor onze diensten en een school voor het kinderwerk. 

We willen jullie vragen om het werk financieel te (blijven) ondersteunen. Om enigszins zicht te hebben op de inkomsten die we kunnen verwachten is het voor ons prettig wanneer je Mozaiek010 maandelijks steunt. Via onze website kun je dit instellen.

En verder is ieder bedrag, klein of groot, welkom. Het rekeningnummer van Mozaiek010 is NL91 RABO 0372898718. We hebben een ANBI-status zodat je gift van de belasting aftrekbaar is.

Voel je vrij om ons te benaderen wanneer je vragen hebt over het financiële beleid en de plannen die we hebben. Mail dan naar contact@mozaiek010.nl.Even voorstellen: Foppe Zwikstra

Ook in deze nieuwsbrief stellen we graag weer iemand aan jullie voor. Dit keer is dat Foppe, penningmeester van Mozaiek010. 

Ik ben Foppe Zwikstra, getrouwd met Melissa en vader van Noortje (13), Tijmen (8) en Jasper (6).

Na mijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik in de financiële sector beland, en ben ik de laatste 10 jaar vooral actief geweest als belegger van pensioengelden. Ik vind het leuk om ook buiten mijn werk om met cijfers bezig te zijn. Toen ik de kans kreeg penningmeester van Mozaiek010 te worden, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken.

Het mooiste van penningmeester zijn in een startende kerk, is dat het je leert om je vertrouwen op God te stellen. God heeft als het op geld aankomt vaak een andere planning dan de penningmeester graag zou willen 😉. Ik hoop nog veel te mogen leren van die afhankelijkheid van Hem en ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen in Mozaiek010!Vrijwilligers We Are Young (WAY)

Gezocht: vrijwilligers voor onze tieners! We zijn op zoek naar leiders en creatieve breinen die activiteiten verzinnen voor onze tieners en jongeren. Ook zoeken we jonge social media kanjers. Meer weten? We willen elkaar op 29 januari gaan ontmoeten!

We vertellen dan wat er van je verwacht wordt en wat de taken inhouden. Ook willen we je graag spreken over je passie en eventuele ervaring met het werken met tieners. Mooie ideeën zijn uiteraard ook welkom!

Geef je alvast op door Jeannette van Namen, Coördinator WAY010, een mail te sturen via way@mozaiek010.nl. Zien we je op 29 januari van 12.00u-13.30u in Club Blu Rotterdam?

Hey, meelezende tieners en jongeren (12-25 jaar): ben je nog geen deel, maar ben je wel van plan dit te worden of wil je gewoon op de hoogte gehouden worden van activiteiten? Mail naar way@mozaiek010.nl, dan zetten we je in de WhatsApp groep van WAY. En natuurlijk volg je WAY010 ook op Instagram: @weareyoung010.Vacatures | Team Alpha

Met elkaar mogen we bouwen aan Gods kerk! Iedere week staat er in onze nieuwsbrief wel een vacature open: het is erg bemoedigend voor ons om daar steeds weer reacties van jullie op te mogen ontvangen. We zetten de openstaande vacatures ook zoveel mogelijk online, op onze website. Daar kun je ze bekijken en erop reageren. Ook als je wel iets zou willen doen, maar nog geen vacature hebt gezien die je aanspreekt, kun je via de website reageren.

Deze week vragen we je aandacht voor de vacature van Teamleider Alpha. Binnen Mozaiek010 willen we graag Alpha gaan opstarten. Alpha bestaat uit ongeveer tien interactieve bijeenkomsten waarin deelnemers het gesprek aangaan over het leven, geloof en God. Om Alpha te gaan starten in 010 en het in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste Teamleider Alpha.

Ook zijn we op zoek naar Teamleden Alpha, die bijvoorbeeld willen ondersteunen als gespreksleider of willen meehelpen in de verdere organisatie van Alpha.

Vind jij het leuk om hiermee aan de slag te gaan? Kom dan ons team versterken want wij zijn op zoek naar jou! Bekijk de vacatures op de website en reageer!Gebedspunten

Willen jullie met ons meebidden…

  • …voor de voorbereidingen van de startdiensten op 13 februari;
  • …dat we elkaar in de opbouw van onze kerk mogen ondersteunen en versterken;
  • …dat de vacatures binnen 010 ingevuld mogen worden?


Reageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser