Nieuwsbrief Mozaiek010 | 21 mei 2022

Beste #naam#,

In deze nieuwsbrief nemen we je weer mee in de laatste ontwikkelingen binnen Mozaiek010. We hebben een aantal leuke vacatures die je de mogelijkheid bieden vanuit je eigen talenten mee te bouwen aan Mozaiek010. Lees ook meer over de landelijke Mozaiek Conference die 17 en 18 juni wordt georganiseerd. Laat ons weten wanneer je vragen of opmerkingen hebt. We hopen je morgen weer te ontmoeten in Club Blu.

 1. Deze zondag: dienst met Arnaud Drop
 2. Schoonmakers nodig!
 3. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
 4. Team communicatie zoekt versterking!
 5. SERVE – Samen willen we onze omgeving dienen. Dien je mee?
 6. Ondernemers ontmoeting voor Mozaiek Kenia | donderdag 2 juni 2022
 7. Love2Meet |Geef je initiatieven door
 8. Gebed nodig? We bidden graag voor je!
 9. Gebedspunten
 10. Agenda
 11. Reageren


Deze zondag: dienst met Arnaud Drop

Morgen gaat Arnoud Drop (Directeur Alpha Nederland) bij ons voor in de dienst van 10.00 uur. Vanuit Matteus 18:21-35 neemt hij ons mee in het thema "Vergeven mensen, vergeven”. Let op, er is morgen alleen een dienst om 10.00 uur. De middagdienst vervalt. Vergeet niet je ticket te reserveren.

We kijken uit naar een dienst met mooie liederen, woorden die je raken en bijzondere ontmoetingen. Kom op tijd dan kan je met een kop koffie of thee bijpraten met Mozaiekers en nieuwe mensen ontmoeten. Neem je iets lekkers mee voor bij de koffie? Dat kan je bij binnenkomst afgeven bij het koffie-uitgiftepunt? Alvast hartelijk dank!Schoonmakers nodig!

En... ben je blij met de schone toiletten in Club Blu of vind je juist dat het beter kan? In beide gevallen hebben we je nodig.

De toiletten worden door Club Blu schoongemaakt voor de eerste dienst. Op zondag checken wij of alles er netjes bij staat en vullen we eventueel toiletpapier en handdoekjes bij. Na de eerste dienst doen we een kort schoonmaakrondje zodat alles weer spik en span is voor de tweede dienst. Alles bij elkaar 15 tot 20 minuten werk. Deze klus wordt nu bijna altijd door dezelfde persoon gedaan. Jullie kunnen haar heel blij maken door je massaal aan te melden. Hoe meer mensen meedoen hoe minder vaak je aan de beurt bent

Wij ontvangen graag je aanmelding op facility@mozaiek010.nl . Voor vragen kun je Peter Dorland mobiel bereiken op 06 11461746.Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Zo lang onze kerk bestaat is dit de rode draad in alles wat we doen: God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen.

Alleen samen kunnen we ontdekken wat dat betekent. God heeft jou niet gemaakt om alleen te zijn. Je bent deel van een groter geheel. Samen maken wij Mozaiek mogelijk en samen mogen we verschil maken. Zo wordt de kerk zichtbaar in de samenleving.

Als er Iemand is die in de kracht van verbinding gelooft, is dat Jezus wel. Toen Hij zijn leerlingen uitzond om het goede nieuws van Gods koninkrijk te verkondigen, deed hij dat in teams van twee.

Ook wij worden aan elkaar gegeven en geloven in samen kerk zijn! Hoe gaaf is het om leven te delen en vieren wat God door ons heen wil doen. Om samen passie en roeping te ervaren, waardoor wij verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Daarom willen wij als Mozaiek samenkomen tijdens onze landelijke Mozaiek Conference op 17 en 18 juni 2022. Op deze tweedaagse conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen!

Let op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je hier snel aan!Team communicatie zoekt versterking!

Team Communicatie verzorgt de nieuwsbrief, maakt foto’s en maakt Mozaiek010 bekend via de sociale media. We zoeken versterking!

Vind jij het leuk om via de socials (faceboek en instagram) te bouwen aan de bekendheid en het beeld van de gemeente? Dan zijn we naar jou op zoek!

Ook willen we graag ons foto & video team uitbreiden. We maken nu vooral foto’s bij bijzondere diensten, zoals laatst bij het opdragen. Maar ook andere projecten zijn denkbaar.

Daarnaast zijn er regelmatig korte projectjes waar we wat creatieve mensen bij nodig hebben. Zo willen we de introductie-avonden verbeteren zodat het beter aansluit bij de nieuwe deelnemers en we de kwaliteit van de avonden verbeteren. We zoeken mensen die kunnen meedenken en kunnen helpen met videos maken, vormgeven of op andere manier bij een kort project willen aanhaken. Wil wil zijn of haar talent inzetten? 

Interesse? Stuur een berichtje aan communicatie@mozaiek010.nl of neem contact op met Theo Snijder (Coördinator Communicatie)SERVE – Samen willen we onze omgeving dienen. Dien je mee?

We kunnen allemaal in een situatie komen waarbij praktische hulp nodig is. Als het niet lukt om de tuin te onderhouden of boodschappen te doen door een lichamelijke kwaal. Als je je administratie niet meer onder controle hebt door een financiële tegenvaller. Als je gaat verhuizen, maar geen idee hebt hoe je al die dozen op je nieuwe adres krijgt. Voor al deze praktische noodhulp bestaat Team Serve. Vanuit Gods liefde voor ons mogen we omzien naar elkaar en deze liefde doorgeven door in actie te komen. Helpen we waar geen helper is. Zo willen we heel concreet vorm en inhoud geven aan ons verlangen om ‘onze omgeving te dienen’.

Op dit moment wordt gebouwd aan Team Serve. Er is al een aantal vrijwilligers, maar we zoeken er nog meer. Is dat iets voor jou? Klik dan hier.Ondernemers ontmoeting voor Mozaiek Kenia | donderdag 2 juni 2022

Ben jij ondernemer, groot of klein, met of zonder personeel? Wil je meer weten over de projecten binnen Mozaiek Kenia en de impact die zij hebben voor de kerken en bewoners in het noorden van Kenia? Draag je onze visie voor Mozaiek Kenia een warm hart toe en wil je steen(tje) bijdragen? Of heb je ideeën of vragen over de projecten? Dan nodigen wij je van harte uit op donderdagavond 2 juni a.s. voor de Mozaiek Kenia ondernemers ontmoeting in Mozaiek Centrum in Veenendaal.

Al in 2019 heeft zich ook een groep van ondernemers gevormd om gezamenlijk de schouders te zetten onder het mogelijk maken van de projecten in het noorden van Kenia. In de afgelopen twee jaar heeft Corona het moeilijk gemaakt om elkaar op te zoeken. Maar ondertussen is er wel heel veel moois gebeurd in Noord-Kenia. Ook zijn er door de zeven nieuwe Mozaiek gemeentes een heleboel nieuwe ondernemers bijgekomen. Alle reden om nu het weer kan als ondernemers bij elkaar te komen, te vieren wat er al gerealiseerd is en te kijken naar de dromen die onze 16 partnerkerken in Noord-Kenia hebben om hoop te brengen voor de mensen in hun omgeving. Je bent van harte welkom!

Het programma start om 20.00 uur, maar je bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kop koffie of thee. We sluiten om 21.30 uur af met een hapje en een drankje. Klik hier om je direct aan te melden.Love2Meet |Geef je initiatieven door

In een eerdere nieuwsbrief is een initiatief voor een Love2meet gedeeld. Komende tijd staan er een heleboek meet-ups gepland en kan het zomaar zo zijn dat daar nieuwe initiatieven uit voortvloeien. Heb jij nou ook een mooi initiatief? Of heb je vragen over de Love2meet? Mail dan naar love2meet@mozaiek010.nl .

Binnenkort zullen alle initiatieven zichtbaar worden gemaakt op een specifieke pagina op onze website.Gebed nodig? We bidden graag voor je!

We geloven dat God naar je omziet en dat Hij betrokken wil zijn in jouw leven. Hij vindt het fijn om te horen wat er in je hart leeft en God wil ook Zijn hart met jou delen. Jeremia 33 zegt: Roep Mij aan, en Ik zal je antwoorden, Ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.

Een van de manieren waarop God dit doet is door gebed. Mozaiek010 wil een cultuur van gebed hebben. Dat wil zeggen dat in alles wat we doen, gebed een belangrijke plaats heeft. Dit gebed kan vele vormen hebben, net zoals onze gemeente vele verschillende mensen kent. Er is altijd een manier van bidden die bij jou past en je dichter bij God brengt.Het kan zijn dat bidden even lastig is, dat je geen woorden kan vinden of je wilt dat iemand met je meebidt. Het ministry team staat elke zondag na de dienst voor je klaar om samen met jou God te zoeken.

Daarnaast is er ook een team van bidders dat thuis voor je wil bidden. Dit kan door je gebedspunt aan ons door te geven via gebed@mozaiek010.nl .

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je verzoek en gegevens. Team gebed zal voor je bidden en stuurt daarna altijd een mail terug. Laten we dus zonder schroom de troon van Gods genade naderen, waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden. Hebreeën 4:16.
Heb je gebed nodig? wij bidden graag voor je!

Team gebed, Martin en Marieke Vos

PS. Ben jij een bidder en wil je meehelpen de cultuur van gebed vorm te geven? Meldt je dan aan via contact@mozaiek010.nl .Gebedspunten

Wil je deze week bidden ... 

… voor alle scholieren die examen doen;
… en danken voor de Alpha groep binnen Mozaiek010
… voor wie zich wil laten dopen op 3 juli of dit overweegt;
… voor wie zorgen heeft en/of eenzaam is binnen onze gemeente.Agenda

Bekijk de volledige agenda op de website van Mozaiek010. Daar vind je meer informatie over de events en kun je je inschrijven. 

22-05-2022 Samenkomst
Kidsconnect
29-05-2022 Samenkomsten
WAY HangOut - na de 1e dienst
WAY Worship X Prayer
05-06-2022 Samenkomst | Pinksteren
07-06-2022 Info avond doop
08-06-2022 Introductiecursus Mozaiek010 - Juni 2022, 1e avond
12-06-2022 WAY HangOut - na de 1e dienst
17-06-2022 Mozaiek Conference
18-06-2022 Mozaiek ConferenceReageren

Heb je vragen of ideeën? Laat dit dan weten via contact@mozaiek010.nl 

Bekijk ook onze website voor meer informatie over Mozaiek010!Bekijk dit bericht in uw browser