Mozaiek Family Day: 28 augustus 2022

Let’s Connect…

Beste #naam#,

Nog even en dan is het echt zover. De allereerste Mozaiek Family Day van Mozaiek010! Een middag waar we jou van harte welkom heten, of je nu jong of oud bent, alleen of samen komt.

In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd is, vindt de Family Day plaats op zondag 28 augustus. Verander dit dus in je agenda! Je bent dan van 12:00 – 16:00 uur van harte welkom bij:
Sporthal Schenkel
Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel
(de sporthal bij de korfbalvelden)

Tijdens deze middag is er alle ruimte om met elkaar te ontmoeten, te kletsen en met elkaar te connecten.

Wat kan je verwachten?

  • Een supergezellige picknick waarbij we gaan genieten van elkaars gezelschap en al het lekkers wat is meegenomen (zie de informatie op de website voor wat jij zoal mee kunt nemen)
  • Er zullen diverse activiteiten zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen.
  • En er zal een gave Mozaiek010 veiling plaatsvinden, waar jij jouw dienst mag aanbieden en andere aanwezigen een bod op kunnen doen.

De Veiling:
Wie weet heb jij talent om taarten te bakken of ben je goed in schoonmaken. Of ben je goed in organiseren en wil je een feestje voor iemand regelen. Of weet je veel over Rotterdam en wil je een rondleiding verzorgen. Het kan echt van alles zijn, van oppassen tot fiets repareren, van bezorg-een-ontbijtje tot een 4 gangendiner voor Mozaiekers. Van een workshop bloemschikken tot workshop anatomie van een dierlijk hart. 

Met het geld dat de veiling opbrengt, willen we de aanschaf van faciliteiten bekostigen voor op de nieuwe locatie van Mozaiek010. Denk hierbaan aan apparatuur voor licht, geluid, schermen, de beamer, enzovoorts. De nieuwe locatie is overigens op dit moment nog niet bekend.

Dus je begrijpt: we hebben jou nodig om de veiling tot een succes te maken! Meld je aan voor de veiling via dit formulier. Hierop kan je aangeven wat je zou willen veilen, voor hoeveel personen, hoe vaak en waar.

Ben je enthousiast geworden en heb je ook zin om te komen? Klik dan op de button.

Meld je aan!

Wij kijken er nu al naar uit om jou daar te zien en een goede tijd te hebben met elkaar! 

Tot dan!


Bekijk dit bericht in uw browser