Aanmelden Intro

Gaaf dat je je wilt aanmelden voor de introductiecursus van Mozaiek010! Je bent van harte welkom zoals je bent. Vul onderstaand formulier in om je aanmelding compleet te maken.  

De Introductiecursus bestaat uit één avond waarin je vrijblijvend kunt ontdekken of Mozaiek jouw geestelijk thuis zou kunnen worden. Tijdens deze avond vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je kennis met nieuwe mede-Mozaiekers. Na het volgen van deze avond ontvang je van ons een aanmeld-link om, als je dat wilt, deel te worden van Mozaiek010. De voorwaarde om deel te worden is dat je deze introductie-avond hebt gevolgd. Als je deel wordt van Mozaiek010 is er na de introductie-avond is er nog een welkomst-avond, waarin we dieper ingaan op het deel zijn van Mozaiek010.

De introductie-avond vindt plaats in Watertoren De Esch, Watertorenweg 172, Rotterdam. We starten om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee klaar. 

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving en een login voor Mijn Mozaiek. Je ontvangt dan ook wekelijks onze nieuwsbrief op het door jou opgegeven emailadres.

Selecteer hieronder je gewenste introductie-avond (datum). 

***  Vul voor elk persoon (18+) die de introductie wil volgen het aanmeldformulier apart in! *** 

Heb je al gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Mozaiek? Log dan eerst in. Klik hier om in te loggen.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging