Doopgetuigenissen 3 juli 2022

Op 3 juli worden de volgende mensen gedoopt in Mozaiek010. Klik door om van ieder persoonlijk zijn of haar verhaal met God te lezen.

Annelies Pronk

Mijn naam is Annelies, moeder van 4 kinderen. Sinds 2003 ben ik gescheiden. 3 jaar geleden heb ik een lieve man ontmoet waarmee ik volgend jaar hoop te trouwen.

Daan Heijboer

Mijn naam is Daan en ik ben vader van 4 kinderen (twee meisjes en twee jongens) waarvan er nog eentje thuis woont. De anderen zijn getrouwd en hebben hun eigen leven opgebouwd. Ik mag mij samen met mijn vriendin Annelies laten dopen.

Danielle Stuit

Ik ben Danielle, 50 jaar. Mijn grote liefde is Jeroen, en samen hebben wij 5 kinderen. God zocht mij op in een periode van ziekte.

Merel de Jong

Ik ben Merel en ben 12 jaar. Ik hou van dansen en zingen. Ik ben christelijk opgevoed en ben enigst kind.

Rachel Knetsch

Ik ben Rachel, ben 20 jaar en woon op kamers. Ik ben christelijk opgevoed en ik heb altijd geloofd in God en dat Hij van mij houdt.

Davy Lemmen

Mijn naam is Davy en ik ben 29 jaar. Ik wil graag alle ‘lege’ jaren graag achter mij laten. Ik wil begraven worden met mijn zonden en opnieuw geboren worden met de Heilige Geest.

Jorien van Ommeren

Mijn naam is Jorien van Ommeren. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man Reijer en onze 3 kinderen. Ik laat mij dopen omdat ik een stap in mijn geloof wil zetten.

Reijer van Ommeren

Mijn naam is Reijer en ik ben 34 jaar, getrouwd met Jorien en vader van 3 kinderen. Ik geloof dat God voor mijn zonden is gestorven en in mij een heel nieuw leven is begonnen.

Annemarie de Groot

Ik ben Annemarie en moeder van een zoon en dochter. In coronatijd wilde ik de doopdienst kijken, maar toch kon ik het niet. God gaf me zo’n onrust.

Eline van de Woestijne

Ik ben getrouwd met Pieter en moeder van drie kinderen. Het is zo'n groot wonder te mogen ervaren dat Jezus mij onvoorwaardelijk liefheeft, mijn donker en mijn licht en alle facetten van mijn leven.

Wouter Algera

Ik ben Wouter en volg een mbo-opleiding. De afgelopen jaren heb ik veel naar pornografie gekeken. En door alle keren dat het fout is gegaan, geloof ik dat ik God nodig heb en ik het niet alleen kan.

Robbert den Boef

Mijn naam is Robbert (45 jaar) en ik ben christelijk opgevoed. Mijn ouders hebben mij als kind laten dopen en daar ben ik ze nog steeds erg dankbaar voor.

Irma Dorst

Mijn naam is Irma Dorst, getrouwd en moeder van vier kinderen. God heeft mij laten gaan door de duisternis veroorzaakt door trauma’s en afwijzing. Ik wilde niet meer leven maar God greep in. Die app van een vriendin was geen toeval...

Lara Idsinga

Hi! Ik ben Lara Idsinga en ik ben 20 jaar. Ik woon nog thuis, samen met mijn ouders en 2 broers. Ik laat mij dopen, omdat ik Jezus wil volgen. God heeft mij laten zien wat liefde is en dat ik heel veel liefde heb om uit te delen.

Niek Kelderman

Mijn naam is Niek en ik heb besloten om me volwassen te laten dopen op 3 juli a.s. door onderdompeling. Feit is dat ik tot 6 jaar geleden alles op de rit had, zowel huisje als boompje en beestje en niets meer te wensen over.

Jeannette van Namen

Mijn naam is Jeannette, ik ben getrouwd met Steph en we hebben 5 kinderen. Ik geloof dat Jezus voor mij stierf. Ik geloof dat ik met Hem opsta in een nieuw leven.

Justine Verhagen

Ik ben Justine en ik ben 28 jaar. Ik ben niet christelijk opgevoed maar had wel altijd nieuwsgierigheid naar God en geloof. Ik heb momenten van eenzaamheid gekend waarin ik hoopte dat er een God was die me hoorde.

Christian Verhoeven

Mijn naam is Christian, 32 jaar oud. Als kind gedoopt in een traditionele kerk wat ik zeker niet afkeur maar ik ook weinig bij voel. Vanaf mijn jonge jaren last van concentratie en gedragsproblemen en allerlei behandelingen, medicijnen en labels gekregen.

Ian van Ochten

Mijn naam is Ian van Ochten, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Spijkenisse. Ik woon nog thuis bij mijn vader, moeder, broertje en onze hond. Ik ben zeer recent gestopt met mijn opleiding en ben nu vooral op zoek naar wat ik wil doen de rest van mijn leven.