Welkom Avond voor nieuwe delen van Mozaiek010

Fijn dat je deel bent geworden van Mozaiek010. Welkom!

Misschien ben je door een lastig proces gegaan om deel te worden van Mozaiek010. Misschien was het een gemakkelijke keuze. En nu ben je deel geworden van een groeiende gemeente met honderden delen en nog meer bezoekers op zondag. We weten uit ervaring dat het niet altijd meevalt om dan je weg binnen Mozaiek te vinden. Daarom organiseren we een Welkom avond. Bedoeld om je de weg te wijzen in Mozaiek010, met mensen kennis te maken en wellicht ook te ontdekken of er een rol in Mozaiek010 is waar jij enthousiast van wordt. 

Tijdens de welkom avond maak je kennis met elkaar, met Mozaiek010 en met de verschillende bedieningen. De ontmoeting staat centraal en daarom willen we graag beginnen we met een gezamenlijke maaltijd. Neem dus zelf iets lekkers mee om te eten. We zetten alles op tafel en we eten met elkaar. Een beetje zoals de eerste gemeente ("ze hadden alles gemeenschappelijk"), of modern gezegd: an American party.

Lijkt dit je wat en wil je Mozaiek010 verder leren kennen? Geef je dan op! We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Geef je hier op voor een Welkom Avond

De welkom-avond vindt plaats in Watertoren De Esch, Watertorenweg 172, Rotterdam. We starten om 18.30 uur. Vanaf 18.00 uur staat de deur open.